TOUKOKUU

Toukokuun…

…paras ruoka
Kvinoa-salaatti salaisella kastikereseptillä. Tein kaksi isoa kattilallista, josta söin aika monta päivää. Riitti hetkeksi, mutta hyvää oli.

…paras viikonloppu
Kaikki oli aika mukiinmeneviä. Jos nyt pitää valita, niin ehkä tämä viimeisin. Juhlittiin kaveria oikein olan takaa ja tutustuin moneen uuteen ihmiseen.

…kivoin juttu
Muutto! Elämänlaatu noussut huomattavan hitusen ja olen melkein jo tottunut siihen, että nykyään kannattaa vähän vilaista reittiopasta ennenkuin lähtee liikkeelle. Lisäksi ruokakaupassa tulee käytyä huomattavasti vähemmän, kun sinnekin on matkaa. Kokonaiset 450 metriä.

…rankin juttu
Kun edessä odotti riski joutua kasvokkain menneisyyden kanssa ja yritit löytää keinon selvitä siitä voittajana.

…lempitekeminen
Uuden kodin laittaminen. Pakko kyllä sanoa, että samalla tää oli myös inhokkitekeminen. Mulla on tapana hirveällä energialla lähteä touhuamaan jotain kunnes puolivälissä kyllästyn. Ja siinä vaiheessa usein ei voisi lopettaa, koska jäljelle jäisi kaaos.

…isoin urakka
Illalla nukahtaminen ja aamuisin nouseminen.

…paras investointi
Uusi lipasto, vihdoin. Sattumalta kaverit oli kylässä samaan aikaan kun postisetä toimitti lipaston. Ne ihanat tarjoutui (eletään tämän tarinan mukaan) kasaamaan sen.

…hetki jota en unohda
Kun menin yksi ilta (kutsuttuna) kämppiksen puolelle. Mulla oli jalassa yksisarvistohvelit ja koirakämppis keksi työntää kuononsa sinne tohvelin sisään. Missä minun jalka oli myös. Se kutitti ihanasti ja me ihmiskämppiksen kanssa naurettiin katketaksemme.

…suuri oivallus
Jos voi katsoa mennyttä elämää ja todeta, että on muuten ollut ihan pirun hauskaa, voi ajatella tehneensä ainakin joitain oikeita valintoja.

…paras asia telkkarista
En tiedä oliko paras, mutta katsoin Netflixistä kaksiosaisen dokkarin Prinsessa Dianasta. Minä itkin, voin kertoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s