TÄN HETKEN A-Ö, MELKEIN JOPA KOKONAAN

Aakkospostaus. Ajattelin tätä matalan kynnyksen postausideana, mutta todellisuudessa tässä on mennyt nyt kolme päivää. Välistä puuttuu kirjaimia, koska en keksi. Enkä jaksa.

Bastu. Viime syksynä alkaneet viikottaiset saunavuorot kavereiden kanssa oli henkireikä. Voin olla tyytyväinen sanoessani, että nyt ne ei enää ole henkireikä, mutta kivaa bonusta arkeen. Valitettavasti saunomiset loppuu tähän viikkoon, sillä saunallinen kaveri on muuttamassa.

D-vitamiini. Labroissa syksyllä D-vitamiiniarvoni oli 25. Kävin vitamiinikaupassa ostoksilla, vielä kun muistaisi syödä sitä.

Eläimet. Ihanaa, kun niitä on nykyään kotona kaksi. Vielä kun päästäisiin heidät tutustuttamaan, niin voitaisiin olla yhtä suurta perhettä.

Foliohattu. Varmasti monen mielestä sellainen koristaa päätäni, mutta itse koen vain hyväksi olla kriittinen ja jossain määrin skeptinenkin tätä suurta koneistoa kohtaan, jota myös maailmaksi kutsutaan. Minua huolestuttaa päätyminen pisteeseen, jossa tiedettä ei saakaan enää kyseenalaistaa, vaikka se kaiketi on (ainakin joskus ollut) koko tieteen ydin. Valtaosaa tämä ilmeisesti ei huoleta, tai sitten siitä ei vain uskalleta foliohatun tai muiden lieveilmiöiden (kuten potkujen tai julkisen lynkkauksen) pelossa puhua.

Gruntit. Olen moisia hakannut Pokemonissa viime aikoina ennätysmäärän, koska koko ajan tulee tehtäviä joissa niin käsketään tehdä. Onneksi olen alkanut pelata tavoitteellisemmin viime elokuusta asti ja nykyisin parhaimmat Pokemonini alkaa olla niin hyviä ettei Grunteilla ole juuri mitään mahdollisuuksia.

Hiuskriisi. En ole värjännyt hiuksiani vuosiin ja päässä on likimain oma väri kokonaisuudessaan. Vaikka pesen hellävaraisesti enkä lämpökäsittele, latvat tuntuu rutikuivilta. Juuri leikkasin viisi senttiä pois ja helpotti vähän, mutta ei täysin. Jos jollain on hyviä vinkkejä, mikä auttaisi, niin nyt saa vinkata!

Järjestely. Sain viikonloppuna viimein raivattua kämpän keskellä pyörineet purkamattomat muuttolaatikot nurkkaan. Helpottaa elämää, kun ei tarvitse kiivetä niiden yli joka kerta kun haluaa ulos tai esim. vessaan.

Koirakämppis. Elämä on paljon parempaa kun seinän takana on koira.

Laukut. Mulla on kahdesta laukusta hajonnut hihna ja joka päivä muistutan itseäni viemään ne suutarille huomenna. En ikinä muista.

Muuttolaatikot. Ovat osittain vielä purkamatta. Ja ne mitkä purkasin, purkasin lähinnä syystä että Mooses ra-kas-taa syödä niitä. Lupasin laatikot kaverille, eli olisi suotavaa jos niistä olisi jotain jäljelläkin.

Odotus. Kesän odotus, loman odotus, kaiken tän hulluuden lopun odotus, tuntemattoman odotus.

Polkupyörä. Se seisoo edelleen vanhan kämpän pihassa. Samoin kuin teki edellisenkin muuton jälkeen. Pitäisi hakea, mutta onneksi tämä vielä ainakin viikon kestävä monsuuni-season antaa vähän armoa. Ja alepa-fillarit helpottaa vähän, vaikka en uskalla pitkiä matkoja ajaa ilman kypärää.

Rauta. Olen syönyt rautaa syyskuusta asti ja nyt vihdoin huomaan yleiskunnossa muutosta. Valitettavasti tämän myötä olen muuttunut vähän leväperäisemmäksi tabujen nappaamisen kanssa, pitäisi skarpata. Ja käydä labrassa.

Sade. Muutaman kesäpäivän jälkeen se alkoi. Ja jatkui. Ja jatkui. Ja jatkunee vielä hetken. Minun puolesta jatkukoot, kun ei siihen voi vaikuttaa, mutta jos jatkuu koko kesän, niin on siinä jonkinmoista kohtalon ivaa. Tänä kesänä kun kuitenkin olen voimissani.

Torkuttaminen. Olen tehnyt viime aikoina paljon, itse siihen edes heräämättä.

Unet. Unet on olleet sekavia ja turhan todellisia. Olen mm. ollut ympäri kääntyvällä ruotsinlaivalla sekä ehtinyt jo erota pojasta kenen kanssa olen tosielämässä jutellut deittisovelluksessa. Ei olla vielä nähty ja nyt mietin kannattaakohan edes.

Vihreys. Kaikki luonnon vihreys siis. Sen sijaan se kammottava green screenin vihreä vastapäisessä talossa, mikä näkyy ikkunastani, ei miellytä yhtään.

Wrapit. Olen pahasti koukuttunut sellaisiin (uusiin?) kaupan valmis-wrappeihin. Voisin elää niillä. Tänään avauduin tästä kaverille ja totesin muuton myötä asumiskuluissa säästetyt rahat taitaa mennä näihin.

Yöunet. Joskus olen nukkunut paremminkin mitä viime aikoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s