LOPETA PELKÄÄMINEN

Tähän hätään ei ole parempia (asiaan liittymättömiä) kuvituskuvia kuin Mooses, mutta en toisaalta ole ihan varma onko ikinä pahasta kuvittaa postaus (asiaan liittymättömillä) Mooseksen kuvilla. Ei kai. 

Maanantai oli hyvä päivä, vaikka olikin väsymys ja kiire töissä. Onneksi oli myös hyvää seuraa, moneen kertaan kuunneltu norppa-biisi (Vanhoja poikia viiksekkäitä) ja kaksi tuntia normaalia lyhyempi työvuoro. Niin joo, ja se iisi olo. Joka ei vaan pysynyt, vaan vähän kasvoi vielä edellisestä. Se jos mikä tekee höpöä.

Oon siinä mielessä todella suomalainen, siis sen lisäksi että oikeastikin olen suomalainen, että samaistun vähän turhan paljon näihin vanhoihin kansanviisauksiin. Kuten Kel’ onni on se onnen kätkeköön. Ehkä jotain on pielessä, elämässä tai ajatusmaailmassa, jos pelottaa olla onnellinen tai pelottaa tuntea hyviä fiiliksiä. Tai ehkä se mikä on pielessä, on menneisyys. Että on liikaa kelaillut läpi niitä hetkiä, kun se onni ja hyvät fiilikset on sadasosasekunnissa muuttuneet joksikin ihan muuksi. 

Saahan tästä irtautua, saahan? Onko ok lopettaa pelkääminen ja vain olla. Olla ja mennä – tai olla olematta ja menemättä, jos siltä tuntuu. Ja unohtaa ne hiton kansanviisaudet, kiitos. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s