MOTIVAATTORI

En ole sillä lailla materialistinen ihminen, että kokisin materian tuovan onnea tai että tykkäisin hifistellä erinäisillä merkkijutuilla. Varsinkin kalliimman puoleisissa ostoksissa oon aikamoinen jaagailija ja saatan pyöritellä ostosta x mielessäni hyvinkin pitkiä aikoja ennenkuin raaskin ostaa. Mutta yksi asia, jota oon pyöritellyt syksystä 2015 saakka, joka varmasti tekisi onnelliseksi, on reppu. Silloin nimittäin ostin läppärin, jota kehtaa kantaa mukana. 

Valitettavasti tuo beibini, MacBook Pro, painaa kuitenkin sen kaksi kiloa ja valitettavasti sen kantaminen kangaskassissa myös tuntuu. Pitkään haaveilin uudesta Kånkenista mini-versioni rinnalle, mutta turhan suolainen hinta sai sen pysymään siellä haavelistalla. 

Oon jo jonkin aikaan kiinnittänyt huomiota satunnaisten kanssatallaajien kivannäköisiin reppuihin ja kerran sitten ninjan lailla tähystin mitähän merkkiä ne mahtaa olla. Sandqvist. Ja niin kyseisen merkin reput siirtyi haavelistalla Kånkenin ohi. Pyörittelin ajatusta sellaisesta yleisemmästä mallista, missä menee nahkaiset remelit päältä. Keltaisessa värissä. Verkkoshoppaillessani löytyi kuitenkin ehdottomasti enemmän omaan tyyliini sopiva musta reppu. Ilman remeleitä tai mitään ylimääräistä. Ja alennuksella. 

Tänään se sitten kolahti lähi-postiin. Tai oikeastaan lähi-K-Markettiin, josta sen hain. Ja se on ihana. Simppeli, tyylikäs ja aivan mulle sopiva. Yhden päivän kokemuksella upottaa sisäänsä niin sen Macin kuin kolme kirjaa, vesipullon ja vaihtovaatteetkin. Ja varmasti paljon muuta. Ja on muutes hyvä kantaa, ettäs tiedätte. 

Ainiin, ja nostattipa se muuten tuota kesälomaa viettänyttä opiskeluintoakin. Pakkasin läppärin reppuun ja painelin kirjastoon. Eli tein sen mitä olis pitänyt tehdä tasaisesti koko kesän. Mutta ei puhuta siitä. Moosekselta tuli myös hyväksyntä, mutta vasta siinä vaiheessa kun hän sai laatikon. Eihän se ole kuin hänen kolmantensa. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s