OOTD – MUOTIJÄLKEENJÄÄMINEN


Woop, vaatejuttuja! Viime kerrasta taitaa olla jo muutama kuukausi. Ja itseasiassa näissä vetimissä vaelsin sekä eilisen että tänpäiväisen. Eiliseen kuului kahvitreffit kavereiden kanssa. Ja edelliset kahvitreffit taisi olla samoihin aikoihin niiden edellisten asukuvien kanssa. Hmm. Tänään vietettiin maman syntymäpäiviä rennosti sushin, kakun, tikkaturnauksen ja mölkyn parissa. 

Muistan muutaman vuoden takaisen farkkuliivi-buumin, kun metsästin itselleni moista joka puolelta. Ja nimenomaan sitä täydellistä. Lopulta se täydellinen löytyi köpiksestä, toinen melkein yhtä täydellinen Manchesterista ja tämä kolmas Espoosta. Kirpparilta nimittäin. Alkujaan tää oli rotsi, pienen saksimisen jälkeen ei ollut enää. Jotain tapahtui, ehkä kesken jäänyt visio, mutta käyttöön asti ei tää liivi ikinä päässyt. Paitsi nyt, eilen ja tänään. Vain neljän vuoden jälkeen. Menisköhän tää jo jostain ennätyksestä? 
Aloinpa muuten samalla miettiä onkohan farkkuliivit jo ihan out? Ainakin se pahin buumi on mennyt, sen enempää en tiedä. Enkä lyhyen pohdiskelun jälkeen jaksanut enää aiheesta kiinnostua, ehkä maailmassa tapahtuu pahempiakin asioita kuin jonkun satunnaisen muidun muotijälkeenjääminen. 

Hame on tuoreempi kirppislöytö, neljän vuoden sijaan neljän päivän takainen. Tuli muuten tarpeeseen, jostain syystä omistan paljon korkeavyötäröisten alaosien kanssa mätsääviä paitoja, mutta en niitä korkeavyötäröisiä alaosia. Kangas on kivan jämäkkä ja malli melko pätevä tuulisilla keleillä. Ei tarvi huolehtia vilauttelusta. 

Aurinkolasit ikuisuusvanhat, onneksi ens viikonloppuna pääsen Tallinnaan ostamaan uudet lasit. Niiden lasien tilalle, jotka möin ruississa. Hmm. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s