TAAS SANOTTU ON LIIKAA

Kukaan tuskin on voinut välttyä facebookissa pyörivältä mustavalkokuva-haasteelta? Hyvä, koska ajattelin toteuttaa sen nyt. Seitsemän mustavalkokuvaa, ilman selityksiä. Bonuksena vieläpä kaikki kerralla, kuvat 1-7/7, olkaa hyvät!

Tänään on ollut aika tunnerikas päivä, olotilat mennyt laidasta laitaan. Päivän päätteeksi mieli on kuitenkin seesteinen ja se lienee tärkeintä. Siinä missä eilisen pyhitin kaikelle muulle paitsi menneistä puhumiselle, tänään keskityin siihen menneeseen. Ainakin yhden hetken. Sen jälkeen keskityin nykyhetkeen ja ilahduin suuresti kaverin kommentista, jonka mukaan se seesteisyys myös näkyy ulospäin. Hyvä niin, olen jo liian kauan antanut läheisilleni paljon vähemmän kuin he ansaitsisivat. 

Tänään tuli ensimmäistä kertaa tänä kesänä (ruissi poislukien) fiilis, että olis voinut farkkujen sijasta vetää shortsit jalkaan. Pitkin kesähesaa samoillessa oli vähän lämmin ja minähän olin varautunut kaikkeen paitsi siihen lämpöön. Oli ihan rotsikin mukana, jos nyt sattuis tulee kylmä. Öö, joo, ei tullut. Nautin opiskelijahintaisen falafel-lounaan Unicafessa, join ei-opiskelijahintaisen latten (jonka kaveri maksoi, vahingossa kylläkin) rannassa ja sain molempiin kantapäihin hankaumat. Kompensoin huonosti nukuttua yötä pysymällä aktiivisena ja ostin kirpparilta hameen kahdella eurolla. Rapsutin supersöpöä koiranpentua, halipusuttelin Moosesta ja höpötin jellonajuttuja. Ainiin ja katsoin salkkareita. Yllättäen. 

Huomenna taidan viettää sellaisen tosi hyvän päivän, pelkästään hyvillä fiiliksillä, hyvien ihmisten kanssa. Tosin vietetään kaverin läksäreitä, joten saattaa itkukin tulla. Kylläkin, jos vanhan kaavan mukaan vedetään, vasta sen jälkeen kun se itse juhlakalu on jo poistunut bileistä. Jäämme jännityksellä odottamaan. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s